Partnership

The Hazard Factory werkt heel nauw samen met opleidingspartners en corporate academies. Zo kunnen we heel snel de juiste lesgever vinden met gepaste expertise in uw sector. 

Waarom een partnership met The Hazard Factory?

Met een partner als The Hazard Factory kan je gebruik maken van VR technologie terwijl jij jou kan blijven focussen op de inhoud en kwaliteit van jouw opleiding. Je hoeft jou  geen zorgen te maken over al de rest: hardware, software, netwerken, investeringen, logistiek, … kortom alles wat er bij een VR-training komt kijken.

Wij ontzorgen opleidingscentra van A tot Z. Er kan gebruik gemaakt worden in onze locaties van modern uitgeruste vergader- opleidingslokalen en technici die de VR training in goede banen leiden.

Er is in deze 3 locaties (Mechelen, Leuven en Kortrijk) steeds voldoende parkeergelegenheid en we zorgen zelfs voor de catering, zodat deelnemers tijdens een opleiding perfect onthaald worden.
Tenslotte kunnen we ook ter plaatse komen op jullie opleidingslocatie of bij de klant met onze mobiele VR arena.

We beschikken over een uitgebreid software-platform waar lesgevers heel snel mee aan de slag kunnen om de data uit de VR-training onmiddellijk te gebruiken in hun feedback-sessies. We voorzien ook train-the-trainer sessies, zodat trainers zich heel comfortabel voelen om met dit dataplatform te werken.

Partners van The Hazard Factory

Onze opleidingspartners worden geselecteerd op basis van hun expertise in
verschillende veiligheidsdomeinen, kennis van jouw sector en hun grote vakbekwaamheid.

Het zijn steeds experten met heel wat praktijkervaring die veel
verder willen kijken dan het puur theoretische. Zo wordt de opgedane kennis ook een nieuwe verworven competentie. 

Interesse om partner te worden?

Heb je ook zin om als opleidingscentrum écht een verschil te maken? Wil jij jouw klanten en lesgevers met deze boeiende en vernieuwende manier van trainen laten werken ?